Afbeelding
Foto: Ingezonden

L.I.L. roept genomineerden op: Neem uw verantwoordelijkheid!

Sinds enkele weken gonst het van de geruchten over de nieuwe beweging L.I.L. Waar staat L.I.L. voor? Wie zitten er achter? En wat wil deze geheime genootschap precies bereiken? Het is de afgelopen weken een mysterieus geheim gebleken. Via deze weg willen wij, L.I.L., dan ook een officieel statement naar buiten brengen.

In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 oktober werden door heel Beek en Donk acties uitgevoerd door de geheime genootschap L.I.L. Zo zijn straten beklad en heeft de beweging opvallende borden geplaatst bij markante figuren in het Beek en Donkse leven. Deze Bekende Beek en Donkenaren zijn die avond door L.I.L. genomineerd voor een tot dan toe onbekende 'prijs'.

Die zogenaamde prijs houdt de gemoederen al enige tijd bezig. Al dan niet waar de beweging L.I.L. voor staat. Betreft het hier de 'Leukste Inwoner van Laarbeek'? Wordt het algemene 'Leven In Laarbeek' aangestipt? Of zorgen de genomineerden voor het 'Leed In Laarbeek'? Geen van bovenstaande is correct. L.I.L. heeft namelijk een volstrekt andere visie. Een groter doel dat binnen een korte periode bereikt dient te worden.

Om dat hogere doel voor elkaar te krijgen heeft de gloednieuwe beweging een aantal genomineerden openbaar gemaakt. Deze personen zijn zorgvuldig en unaniem bepaald door de leden van L.I.L. Deze genomineerden hebben, zonder medezeggenschap, een sleutelrol bemachtigd om Beek en Donk naar een hoger niveau te tillen. En daar dienen zij zich aan te houden. Dus neem uw verantwoordelijkheid!

Was getekend,
De beweging L.I.L.

Afbeelding
Afbeelding