Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

Herfst

Ja herfst, dat is het echt aan het worden. Koud en nat is het op het moment, en het is weer zover dat ik in het donker van huis ga en weer in het donker thuis kom van mijn werk. Maar dat is voor mij het enige nadeel van de herfst, voor de rest geniet ik van de mooie ochtenden en de prachtige herfstkleuren zoals op deze foto.

Wie ook wil genieten van prachtige kleuren kan komende drie weekenden naar Gallery Berkendijkje waar Jowan Iven een prachtige expositie heeft van natuurfoto´s van zijn reis naar Kenia, zeer de moeite waard!

Afgelopen weekend heb ik ook nog op Croy rondgestruind waar ik de opkomende zon het kasteel zag verlichten en de gele bladeren van de perenbomen van Broos Biemans in vuur en vlam zette. Ook bij het kanaal was het weer mooi, waar de futen en dodaarsjes in een laagje mist rondzwommen en druk aan het duiken waren om een visje te verschalken.

Herfst kan donker en nat zijn, maar het brengt ook mooie dingen in de natuur en in huis gaan de kaarsjes weer aan en komen de gezellige dagen van de Sint en de kerst er weer aan. Dit weekend komt de Sint weer in Nederland en Laarbeek aan zodat we naast onze Mooie Laarbeekse natuur ook weer kunnen genieten van vele blije kindergezichtjes.

Afbeelding