Afbeelding
Foto: Ingezonden

De ontknoping nadert...

Wie wordt de Prins van Ganzegat 2017?

Aarle-Rixtel - Nog slechts enkele dagen en dan is het echt voorbij voor Prins Sjonnie en Prinses Marianne. Enkel nog de 11-11 opening van het carnavalsseizoen samen met folkloregroep 'Dikke Mik' op de kiosk staat op hen te wachten en dan mogen zij op zaterdag het stokje gaan overdragen aan de nieuwe Hoogheid.

De nieuwe Prins van Ganzegat hoeft dus ook nog slechts enkele dagen zijn nieuwe identiteit verborgen te houden. Waarschijnlijk zijn er al verschillende hachelijke momenten voor de nieuwe Prins voorbij gekomen waarbij hij nog net niet zijn mond voorbij praatte, maar vanaf zaterdag kan iedereen hem weer vertrouwen en is alles wel weer wat het lijkt. Mocht u nog niet weten wie de nieuwe Prins gaat worden, willen ze het u met onderstaande hints proberen duidelijk te maken.

Eerder hebben zij de volgende 9 hints al gegeven:
1. Hij is een echte Aarlese, 2. Vur inne keer dan, 3. Hai kumt dik in de stroat, 4. Hai kumt van dizze kant van ut kanaal, 5. Kent Ale op zijn duimpje, 6. In oktober altijd druk, 7. Regelmatig in ut buitenland, 8. Menig kruis betast, 9. Zingt net als…

Bij deze ontvangt u de een na laatste hint: 10. Lucas 2……

Hiermee heeft u bijna alle hints ontvangen, u ontvangt de laatste hint net voor de bekendmaking aankomende zaterdag vanaf 19.30 uur op het bordes van de Couwenbergh. Een van onderstaande personen treedt dan als nieuwe Prins van Ganzegat naar buiten:

Chris van Laarhoven, Celio van Gerwen, Jelle de Jongh, Richard Kerste, Hans Verbakel, Thijs Engels, Rob Boetzkes, Hans Schepers, Maarten Raaijmakers, Sander van de Waarsenburg, Jorg Krijnen, Henrie van Vijfeijken, Hein van de Laar, Ruud van de Weijer, Frans van den Heuvel, Jurgen Peters, Stephan Smits, Maurice van Falier, Frank Beekmans, Hans van de Velden, Paul Geene, Pascal Zwanen.

Bij 'Wie is de Mol?' krijgt de winnaar de pot met geld die de kandidaten hebben verdiend met de opdrachten. Als u deze 'Mol' ofwel nieuwe Prins van Ganzegat weet te ontmaskeren met het prinsraden maakt u ook nog steeds kans om een geweldige prijs te winnen, namelijk een van de twee VIP arrangementen voor één van de Ganzekwekavonden. U kunt hiervoor nog tot en met zaterdag langs gaan bij de Boerenbond en bij Frans van den Heuvel Groente & Fruit waar u voor slechts €1,00 per keer de nieuwe Prins kan raden.

De ontknoping nadert nu dus echt, zaterdagavond 12 november start de onthulling om 19.30 uur op het bordes van de Couwenbergh. Daarna volgt vanaf 21.00 uur het Prinsenbal bij Café Zaal Bij van Dijk welke muzikaal wordt opgeluisterd door DJ Jorg, uiteraard kunt u dan meteen kennismaken met de nieuwe Prins van Ganzegat. De nieuwe Hoogheid is er klaar voor, u komt toch ook?

Jeugdprinses Noor en Jeugdprins Cedric