Afbeelding
Foto:

Sinterklaas op bezoek in Boerdonk

Boerdonk - Sinterklaas bracht zondag 13 november een bezoek aan Boerdonk. Ondanks het onstuimige weer, kwam de Sint met de huifkar aan. De enthousiaste kinderen en hun ouders zorgden samen voor een warm welkom voor Sinterklaas en zijn Pieten.

Hierna verzamelde iedereen in gemeenschapshuis Den Hazenpot. Daar konden kinderen van 0 jaar tot en met groep 8 van de basisschool de Sint een handje geven. Er waren ook mooie optredens van de kinderen te zien. Zo kreeg Josephine de hele zaal stil met haar mooie muziek gespeeld op haar dwarsfluit. De bestuursleden van SABB mochten van de Sint dit jaar ook een aardig dansje doen op het podium. Dat dansje zal niet snel vergeten worden. Na een gezellige middag werd het tijd voor de cadeautjes voor alle aanwezige kinderen tot en met groep 8. Hierna moest Sinterklaas Boerdonk helaas verlaten, want ook andere kinderen in Nederland zaten te springen om de Sint te zien die dag….

De Boerdonkse kinderen die niet aanwezig konden zijn om hun cadeautje op te halen, kunnen hun cadeau tot 5 december nog ophalen bij Carola van Rossum aan de Kapelstraat 7 in Boerdonk.

Typisch voorbeeld van een blind date