Afbeelding
Foto:

Feel Good Bij Tuincentrum De Biezen

Beek en Donk - Bij Tuincentrum De Biezen waande je op woensdag 9 november even in een hele andere wereld. Een wereld van duizenden lichtjes, (Bourgondische) kerstsfeer en Brabantse gemoedelijkheid. Deze 3 ingrediënten waren voldoende om alle bezoekers, standhouders en personeel een Feel Good gevoel te geven.

Ter promotie van de prijzenwinnende kerstshow bij Tuincentrum De Biezen wordt er ieder jaar een speciale avond georganiseerd voor de klanten. Dit jaar was het thema Feel Good. Een twintigtal Foodondernemers uit de regio verleenden hun medewerking aan deze avond om zichzelf op een andere omgeving te presenteren. De meest lekkere gerechten en hapjes waren er in overvloed om door de voorbij schuifelende bezoekers geproefd en gekeurd te worden. En wat is er leuker dan met een goedgevulde maag in de kerstsfeer te komen?

Met een warme blik van een reuze Kerstman kon het niet missen dat je de kerstshow betrad. Eenmaal door de enorme schuurdeuren zat je er meteen helemaal in! Met de goede stem van Michael Buble's 'It's beginning to look a lot like Christmas' op de achtergrond kon je er niet meer omheen. Bij de Biezen is het kerstmis! Met een heus bomenbos. Bomen in alle vormen en maten met leuke doorkijkjes, vennetjes en een stoofpot op een vuurtje. Een meteen in het oog springende grote boerenkar was de 'kapstok' voor de boerenschuur om hier het traditionele kerstgevoel omheen te presenteren. Van traditioneel tot urbanstyle of Scandinavisch. De kerstshow bij Tuincentrum De Biezen heeft voor ieder wat wils.

Bezoekers waren goed gezind en struinden heerlijk door alle op kleur geselecteerde sfeerkamers met tientallen versierde kerstbomen waar zij zich door lieten inspireren en vulden gretig hun mandjes. Om de donkere dagen voor kerst nog wat realistischer te maken viel iets na 21.00 uur de stroom uit in het gehele tuincentrum en was het gedaan met de duizenden lichtjes. Het weerhield de klant er niet van om met de zaklamp op hun mobiele telefoon gewoon verder te winkelen en het beste ervan te maken. Helaas voor de rijen aan de kassa. Want natuurlijk hield ook de kassa ermee op. Blijkbaar was het Feel Good gevoel inmiddels zo diepgeworteld bij de gasten dat iedereen geduldig wachten totdat er weer wat leven in het kassasysteem kwam. Bij de binderij was er gelukkig nog licht genoeg om de formulieren in te vullen voor de kerstworkshops.

Door alle positieve en warme reacties van de bezoekers en ondernemers aan deze avond en over de kerstshow was het voor de Biezen een heuse Feel Good Avond waar de wangen nog even van nagloeien. Voelt goed! Tuincentrum De Biezen wil ook dit jaar weer graag een prijs in de wacht slepen voor Beste Kerstshow. Stemt u op hen? Dan maakt u kans op een nationale Tuinbon t.w.v. €50,00. Kijk hiervoor op www.bestekerstshow.nl.