Afbeelding
Foto:

Kanters elektro wint Project Spotlight 2016

Philips Lighting gaat ieder jaar op zoek naar het mooiste LED project. De winnaar krijgt een Stadionreclame in het Philips Stadion incl. VIP behandeling in de Frits Philips Lounge.

Kanters elektro uit Erp heeft zich hiervoor ingeschreven met het project Aviation Cosmetics Malta. AC Malta is een bedrijf gespecialiseerd in het spuiten van commerciƫle vliegtuigen zoals de B737 en A320. Op 5 november heeft minister Rutte de nieuwe hangaar op Malta geopend onder toeziend oog van vele monteurs. Deze nieuwe hangaar is door Kanters elektro voorzien van de beste Ledverlichting zodat AC Malta de vliegtuigen kan voorzien van een nieuw en kleurig design. Diverse monteurs hebben het laatste halfjaar het vliegtuig genomen naar Malta om daar steeds 10 dagen te werken aan dit immense project. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking van dit prachtige project welke in opdracht van AC Malta gebouwd is door Bouwcombinatie VSB (Bouwbedrijf Van de Ven, GS Staalwerken en Van Berlo Bedrijfsvloeren).

Op 1 november werd bekend dat Kanters elektro de winnaar was van Project Spotlight 2016. Dus was het op zaterdag 6 november de beurt aan de medewerkers van Kanters elektro om te genieten in het Philips Stadion, de thuishaven van PSV. Iedereen werd warm onthaald incl. eten en drinken in de Frits Philips Lounge, en alles werd ook nog eens vastgelegd door een ware filmploeg. Hoewel dit voor sommige medewerkers (met andere clubvoorkeuren) een gevoelig momentje was mocht het de pret uiteindelijk niet drukken en heeft iedereen genoten dankzij Philips Lighting. Hoewel PSV tegen FC Twente het moest doen met een gelijkspel, gingen de medewerkers van Kanters elektro met een gesigneerd PSV shirt als echte winnaars naar huis. Denk jij na het lezen van dit verhaal, dat jij ook graag bij zo'n topclub wilt werken kijk dan eens op onze site welke positie bij jouw past. www.kanterselektro.nl.