Afbeelding
Foto: Ingezonden

Toneelspelers spelen het stuk 'GEKKEN'

Jeugdtoneel Lieshout klaar voor uitvoering

Lieshout - Staat er nog niks op de kalender dit weekend en wil je toch een leuke avond uit, dan is dit een leuke tip voor jou. Vrijdag- en zaterdagavond gaan de jeugdtoneelspelers van 'De Vriendenkring' het podium op in het Dorpshuis in Lieshout voor het superleuke toneelstuk 'GEKKEN.'

Al maanden is de jeugd aan het oefenen en ze zijn er echt klaar voor om voor het grote publiek te spelen. En niet zonder ervaring want dit wordt het derde jaar voor deze toneelgroep. Het begon drie jaar geleden met 'De Davinci kolder' en vorig jaar speelde ze de mooie klucht 'Een vrouw voor elke dag', wat ook weer heel goed overkwam bij het publiek, en daar komt nu 'GEKKEN' achteraan.

Het stuk speelt zich af in een psychiatrische inrichting. Als twee boeven na jaren vrij komen en hun buit willen opgraven, komen ze voor een verrassing te staan. Er is nu een gebouw gevestigd met de naam IMI instituut voor mentale invaliden. De boeven proberen van alles te verzinnen om hun buit terug te krijgen, maar hebben geen rekening gehouden met de nieuwe bewoners die ze nu op hun dak krijgen.

Als je dit leest en denkt dat je dit wel mee wil maken, ga dan voor een kaartje naar Van Berlo Top1Toys, in de Dorpsstraat in Lieshout en natuurlijk aan de zaal in het Dorpshuis. Voor de kosten hoef je het niet te laten, een kaartje kost €4,00 en daarvoor ben je een leuk avondje uit met het hele gezin.

De spelers vinden het super om voor een volle zaal te spelen dat geeft ze extra power om er nog meer uit te halen. Dus kom kijken naar de jeugdige kanjers van 'De Vriendenkring' en kom genieten van een, te gek toneelstuk met 'GEKKEN.'