Erik van Haperen (2e van links) wordt zaterdag onttroont. Ronnie Tijssen (3e van links) neemt na 11 jaar afscheid van de functie als Adjudant
Erik van Haperen (2e van links) wordt zaterdag onttroont. Ronnie Tijssen (3e van links) neemt na 11 jaar afscheid van de functie als Adjudant Foto: Joost Duppen

Zaterdagavond bekendmaking Prins Carnaval Ganzendonck

Wie wordt Prins Luuk XLV?

Beek en Donk - De allerlaatste aanwijzingen, die het mogelijk moeten maken achter de naam van de nieuwe Ganzendonckse Prins te komen, zijn vrijgegeven. Zaterdagavond 26 november vindt bij Café Zaal Dave v.d. Burgt de bekendmaking van Luuk XLV plaats.

Er is dit jaar extra veel aandacht besteedt aan de bekendmaking, die dan ook heel bijzonder gaat zijn. Die avond wordt ook bekend wie de nieuwe Adjudant van dit jaar gaat zijn. Ronnie Tijssen neemt na 11 jaar namelijk afscheid van deze functie. Dat doet hij direct nadat Prins Luuk XLIV (Erik van Haperen) is onttroont.

Er zijn nu 11 aanwijzingen die prijsgeven wie Luuk XLV wordt: (1) Deze carnaval vertegenwoordigt hij heel Ganzendonck. (2) De ene keer bevindt hij zich op de achtergrond en de andere keer is hij het middelpunt. (3) Van S naar L. (4) Bij hem loop alles op rolletjes. (5) Gaat altijd voor de prijzen. (6) Ziet door de bomen het bos niet meer (7) Hij houdt van Pasen. (8) Aaaaaaaaaaaaaaaa.(9) Hij doet het niet alleen op gras. (10) Wordt zijn jubileumjaar op de zaak. (11) Wie van de 3?

Iedereen kan op teugelders.nl nog heel even een nieuwe naam insturen of een stem uitbrengen op de al bestaande namen in de Prinsenpoll.

Afbeelding