Afbeelding
Foto:

Dorpsfeesten 2017 weer van start

Aarle-Rixtel - De zomer is voorbij, de herfst is van start, zo ook de organisatie van het mooiste feest van Aarle-Rixtel: de dorpsfeesten! De 40e editie staat voor de deur ... en zoals iedereen begrijpt wil de organisatie van de 40e editie een extra mooie maken.

Wil jij komend jubileumjaar ook meedoen met de dorpsfeesten met je familie, vrienden, collega's, straat, sportclub of een andere samenstelling? Dan is nu het moment om eens een balletje op te gooien. Je hebt nu alle tijd om een team samen te stellen, de eerste ploegleidersvergadering is pas in januari. Tot dan heb je alle tijd om een team samen te stellen. Vanaf 12 personen kun je al meedoen.

Misschien wil je wel weer eens meedoen met die groep van toen…

De organisatie is alweer even tijd bezig met de organisatie van deze 40e editie. Ze hebben er dan ook voor gekozen om er een bijzonder jaar van te maken. De Dorpsfeesten hebben de badkuipenrace in juni gehad, de pubquiz in november en er volgen in 2017 voor de dorpsfeesten ook nog een aantal andere extra activiteiten. Zij kijken er naar uit, ze hopen jij ook. Mocht je dit bijzondere jaar dus ook mee willen doen onderneem dan nu actie om voor de jeugd of de volwassenen een nieuwe groep te starten. App je vrienden en kom in actie.

Je kun je aanmelden via info@dorpsfeesten.info of via 06-11022852 (Karin Appeldoorn).