Gezamenlijke collecte in Lieshout?

Lieshout - De inwoners in Lieshout vragen zich wellicht af of er in Lieshout ook een gezamenlijke collecte komt. Immers, in Beek en Donk, Aarle-Rixtel en Mariahout is dit al het geval of het wordt volgend jaar van kracht.

Deze vraag heeft de Dorpsraad Lieshout ook bereikt. De Dorpsraad staat achter het idee omdat het voor zowel de inwoners als de goede doelen een verbetering betreft. Eén keer per jaar geld geven aan de doelen die u uitkiest of laat uitkiezen, betekent niet steeds weer collectanten aan de deur. Het werven van collectanten is voor de goede doelen ook een steeds groter probleem.

Het opzetten van een gezamenlijke collecte vergt, zeker het eerste jaar, de nodige tijdsinspanning. De Dorpsraad wil hier graag aan meewerken maar heeft hulp nodig om het te organiseren. Woont u in Lieshout en lijkt het u leuk om, met anderen, een gezamenlijke collecte op te zetten? U bepaalt zelf hoeveel tijd u wilt investeren. Veel werk zal vanuit huis kunnen gebeuren op momenten dat het u uitkomt. De Dorpsraad kan ondersteuning bieden waar nodig.

Wilt u hieraan meedoen of wilt u eerst informatie? Neem dan contact op met de Dorpsraad; info@dorpsraad-lieshout.nl of tel. 06-38775775.