Afbeelding
Foto:

Harde feestmuziek en bruisende kinderchampagne

Mariahout D1 overtuigend kampioen

Mariahout – De D1 van Mariahout is zaterdag kampioen geworden in de najaarscompetitie. Het kampioenschap werd op overtuigende wijze binnengesleept. De duels tegen de directe concurrenten (Sparta en Milheeze) werden overtuigend gewonnen.

Mariahout D1 moest voor de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Fiducia/Elsendorp, die bij winst ook nog in aanmerking konden komen voor het kampioenschap.

Direct na de aftrap was het vrij snel duidelijk dat Mariahout de bovenliggende partij was. Na ongeveer 15 minuten werd een speler van Mariahout vrij voor de goal gezet en scoorde de openingstreffer. Daarna ging Mariahout verder met goed combinatiespel en wist het de score te verdubbelen: 0-2.

Na rust ging Mariahout goed door en wist het de eindstand op een overtuigende 0-6 te bepalen.

Het douchen en omkleden was een waar spektakel met de nodige polonaise. Harde feestmuziek en bruisende kinderchampagne. Daarna werd het kampioenschap verder gevierd in de kantine van VV Mariahout. De spelers werden feestelijk onthaald door de aanwezige supporters van de club, waarna ze gezellig samen aan tafel gingen om wat lekkers te eten en drinken. De technische staf en ook de sponsor, Peter van de Heuvel Metselwerken, werden in het zonnetje gezet.

Na het eten stond een huifkar klaar voor het ere-rondje door het dorp. Met veel toeters en bellen werden de mensen in Mariahout op de hoogte gesteld van het behaalde kampioenschap.

Mariahout D1, leiders en trainers, van harte gefeliciteerd met deze titel.