Op Wereldlichtjesdag worden overleden kinderen herdacht

Beek en Donk - Op Wereldlichtjesdag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is. Je kind blijft immers je kind! Voor altijd in je hart en gedachten!

Door het ontsteken van al deze lichtjes wordt de wereld zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet. Aanwezigen luisteren samen naar muziek en troostende woorden, warmen zich aan het vuur en delen hun herinneringen met lotgenoten. Ouders, broers, zussen, grootouders, familieleden, vrienden en iedereen die zich betrokken voelt is welkom.

Ieder heeft een eigen verhaal. Wilt u uw verhaal hardop uitspreken en delen met lotgenoten, dan biedt Uitvaartcentrum De Groof u daarvoor de gelegenheid. Wilt u dit wel van te voren even laten weten via de website van De Groof? De herdenking vindt plaats in de tuin aan de achterzijde van uitvaartcentrum De Groof, Oranjelaan 54 te Beek en Donk op zondag 11 december om 18.45 uur.