Yvonne van Houtum en Jos Kanters
Yvonne van Houtum en Jos Kanters Foto: Ingezonden

Yvonne van Houtum en Jos Kanters boerenpaar 2017

Boerdonk - Onder het toeziend oog van vele oud-boerenparen vond ook dit jaar weer een spannende onthulling plaats. Er waren veel foto's van de woonomgeving van het paar nodig om uiteindelijk achter de identiteit van het paar te komen. De tips die de afgelopen weken werden uitgegeven gaven wel richting en de bruid en bruidegom waren afzonderlijk vaak geraden maar slechts 1 keer was de goede combinatie op papier gezet.

Joan Donkers was de gelukkige die de levensmiddelenmand, geschonken door belasting en advieskantoor Biemans, kreeg overhandigd. Het paar woont wederzijds aan de rand van Boerdonk. Jos Kanters, de bruidegom, is getrouwd met Nicolle en samen hebben ze 3 kinderen. Jos is van beroep melkveehouder en samen met Nicolle beheren ze zorgboerderij De Liesvelden. Yvonne van Houtum is getrouwd met Edwin en ze hebben vier kinderen. Samen hebben ze een vleesvarkensbedrijf en Yvonne werkt bij kinderen met een beperking.

Het paar wordt op carnavalsdinsdag in het onecht verbonden door Prins Johan den 1e. Deze wordt vooraf gegaan door een koffietafel. Kaartjes hiervoor zijn vanaf heden te verkrijgen bij gemeenschapshuis Den Hazenpot.