Van Schijndel Wonen sluit haar deuren

Beek en Donk – Na 22 jaar haar zaak vol liefde en plezier gedraaid te hebben, heeft Judith van Schijndel van Van Schijndel Wonen besloten om te stoppen. Ze start per direct met een totale leegverkoop, waarbij ze de inwoners van Laarbeek graag uitnodigt om langs te komen.

"We vertrokken 22 jaar geleden naar Indonesië om meubels te gaan verkopen. In onze eigen fabriek maakten we meubels van teakhout, die we over de hele wereld verkochten. Als bloemsierkunstenaar zag ik al snel dat er prachtige antieke stukken te krijgen waren. Daarop besloten we een groothandel te gaan starten bij mijn vader in de loods", vertelt Judith.

De groothandel liep meteen storm. Ze kregen de spullen niet aangesleept. Judith besloot daarom met de onderneming in 1996 te verhuizen naar de Wilhelminaweg. Enkele jaren daarna vond er weer een verhuizing plaats. Ditmaal naar de Beekerheide. Judith: "Weer later lieten we een pand bouwen, wederom aan de Wilhelminaweg. Daar zijn we overgestapt naar de particuliere verkoop. Van tafels en kasten, kwamen er nu ook zitmeubels, verlichting en accessoires bij. Het bedrijf werd daardoor te groot, waardoor Van Schijndel Wonen naar de linkerzijde verhuisde. De hal werd overgenomen door bouwmarkt Formido."

Judith bedankt hierbij graag al haar klanten voor het vertrouwen. "Met heel veel liefde en plezier heb ik de winkel gedraaid. Er is voor mij nu een tijd aangebroken voor een nieuwe uitdaging. We hopen iedereen nog te ontmoeten tijdens de leegverkoop, waarbij eenieder mooie artikelen kan kopen voor een mooie prijs!"