Kerstmiddag Zonnebloem afdeling Beek en Donk

Beek en Donk - De Zonnebloem afdeling Beek en Donk houdt op dinsdag 20 december haar kerstmiddag. Deze middag is bedoeld voor alle mensen die tot de doelgroep behoren zoals: thuiswonende zieken, mensen met fysieke beperkingen en allen die behoefte hebben aan wat gezelligheid en ontspanning en in Beek en Donk wonen. Ongeacht of men wel of niet ondersteunend lid is.

Hoort u tot deze doelgroep, dan bent u van harte welkom bij het Herberg 't Huukske op dinsdag 20 december om 13.30 uur. De zaal gaat om 13.00 uur open. De middag begint met koffie of thee en lekker kerstbrood.

Daarna treden kinderen van basisschool de Muldershof op. Dit optreden staat in het teken van Kerst. Ook treedt deze middag Jeanne Verbeek van Summeren op, die mooie Kerstliederen zingt. In de pauze wordt er een lekker glaasje geschonken.

Na de pauze kan men weer luisteren en meezingen met de kerstliederen van Jeanne. Na nog een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers en nog wat napraten, keert iedereen weer huiswaarts. Dit alles voor de prijs van €5,00.

Wilt u graag aan deze kerstmiddag deelnemen, geeft u zichzelf dan op voor 15 december bij Jo Doudart de la Grée, tel. 0492-462970 of bij Maria Jansen, tel. 0492-871734.

Graag zelf eigen vervoer regelen. Betalen bij binnenkomst. Zij zien u graag met de kerstmiddag op dinsdag 20 december.