Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

Mooi dagje

Afgelopen weekend hebben we kunnen genieten van lekker winterweer met een beetje vrieskou met 's ochtends een beetje mist en mooi berijpte bomen. De zondag stond voor mij in het teken van de film van Han Meeuwsen over de Strabrechtse Heide waar ik jullie vorige week al op attendeerde.

Zondagmorgen kreeg ik enkele mensen op bezoek waaronder Jos van de Kerkhof, al vele jaren natuurfotograaf. Hij heeft ook meegewerkt aan deze film. We hebben een rondje gemaakt langs onze hutten en nog enkele mooie plekjes hier in Laarbeek. Ze waren onder de indruk!

's Middags ben ik samen met Marcel van de Kerkhof uit Beek en Donk en de dames kris kras door de natuur naar de Cacaofabriek in Helmond gewandeld, genietend van het mooie weer, heerlijk! We waren (ook de dames) echt onder de indruk van deze prachtige film die het verborgen leven op de Strabrechtse Heide laat zien. Door de grote belangstelling, de zaal zat helemaal vol, draait hij ook komend weekend nog enkele keren. Ik zeg echt uit de grond van mijn hart: Gaat dat zien! Nog een tip, ga net als wij wandelend door onze Mooie Laarbeekse natuur, dan is het dubbel genieten!

Afbeelding