Afbeelding
Foto:

'MISSKIEN' bij café van de Burgt

Er vindt op 2 februari 2017 een nieuwe activiteit plaats bij café van de Burgt. Deze avond staat in het teken van 'MISSKIEN', een hilarische kienavond onder leiding van Striepke-veur. Zij zullen het kienen in een heel ander daglicht doen staan door vooral veel te lachen in plaats van 'ssssssttt...'

Op hilarische wijze nemen zij de bezoekers mee in hun kienpaleis en draaien de balletjes in het rond. Zo hebben ze verschillende ronden samengesteld waar geweldige prijzen kunnen worden gewonnen. De hoofdprijs is bijzonder verrassend en is een prijs waar niemand op zal rekenen. Na afloop kun je pas zeggen dat je de hoofdprijs hebt gewonnen! Ook zijn er een aantal bijzondere kienronden zoals Superkien, Turbo kien, Olympische kien, Achterruit kien, Striepke-veur kien, Misskien kien, enz. En heeft u geen prijs! Dan heeft u zeker héél veel gelachen.

Voorverkoop voor deze hilarische avond start op 16 december om 20.00 uur bij Café van de Burgt. Toegang met kienkaart en nog veel meer kosten €11,00 voor de zitplaatsen en €10,00 voor staanplaatsen met 'plenske'. Extra kienkaarten zijn in de zaal verkrijgbaar tegen speciale prijzen. De avond begint om 20.30 uur.