Afbeelding
Foto:

Genieten bij de Boerdonkse Zittings Avonden

Boerdonk - De Boerdonkse Zittings Avonden komen er weer aan. Aanstaande 9 en 10 december kan er weer gelachen gaan worden bij CV de Zandhazen. De voorbereidingen zijn in volle gang en alle artiesten zijn er klaar voor.

Uiteraard is de laatste week altijd een panische week. Is het wel echt leuk, wat als ik mijn tekst vergeet, als ik maar niet verkeerd dans, raken we wel uitverkocht? Allerlei zorgen die nergens om gaan. De Boerdonkse Zittings Avonden zijn gewoon twee oergezellige avonden, waarbij het publiek ruimschoots aan haar trekken komt als het gaat over lachen en kijkplezier. Voor de liefhebber is er na afloop van het programma nog een gezellige after-party en voor die daar geen behoefte aan heeft, biedt de voorstelling van bijna 4 uur ruimschoots voldoende entertainment. En dat is wat CV de Zandhazen wil. Een avond met humor, mooie dansen van onze dansgardes en dat met de gastvrije beleving die we in ons Boerdonk kennen. Gemoedelijk, gewoon en gezellig.

Wil je erbij zijn?
De zaterdag is stijf uitverkocht maar voor vrijdag zijn nog kaartjes beschikbaar. Als je die nog wilt bestellen: even inloggen op www.cvdezandhazen.nl en doorklikken naar BZA en de rest volgt. En als je Sander Kanters aanspreekt in zijn winkel of Stefan Donkers of Tjerk Meulemeesters belt, komt het ook allemaal dik in orde.