Salonorkest 'Prelude' in Zonnetij

Aarle-Rixtel – Op donderdagavond 15 december geeft Salonorkest 'PRELUDE' een concert in 't Trefpunt in Zonnetij gelegen aan de Heindertweg 87 in Aarle-Rixtel.

Salonorkest Prelude, bestaande uit Jacqueline Wezenberg viool, Toon van Zutven klarinet, Jac Gadellaa piano en Toon Kessels contrabas, is een muzikaal ensemble dat uw feest, diner, receptie of de opening van uw expositie een klassiek cachet kan geven. Salonorkest Prelude vertolkt muziek zoals die klonk in salons en cafés in de negentiende en de eerste helft van de twintigste eeuw. Met viool, klarinet, piano en contrabas speelt het kwartet een repertoire van operettemelodieën, Weense walsen, zigeunermuziek, klezmer, tango's en klassieke evergreens.

Entree
De avond begint om 19:30 en iedereen is van harte welkom. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De entree voor deze avond bedraag €5,00 inclusief een kop koffie en consumptie. Kaartjes voor deze avond zijn te koop op woensdag 7 en 14 december en donderdag 8 en 15 december in 't Trefpunt van 9.30 uur – 11.00 uur of op de avond zelf bij binnenkomst. 't Trefpunt is gelegen in Zonnetij aan de Heindertweg 87 in Aarle-Rixtel. Iedereen is van harte welkom.