Afbeelding
Foto:

CarPro Carwash nu ook in Helmond

Na Nuenen en Weert heeft CarPro Carwash nu ook aan de Europaweg 152 in Helmond een nieuwe Carwash geopend. Na een maandenlange verbouwing is het voormalige Opelpand, direct naast sportschool Fit for Free, volledig verbouwd tot een hypermodern en eigentijds indoor carwash centrum met een oppervlakte van 3000 m2. Het nieuwe CarPro Carwash Helmond biedt de consument een slimme, efficiënte indoor carwash beleving!

CarPro Carwash gebruikt in zijn wasstraat alleen het allerbeste voor de auto: textielborstels voor een streeploos en krasvrij resultaat, een wateronthardingsysteem voor een vlekvrije droging en producten die de beste bescherming van de lak van auto's garanderen, met het hoogste glansresultaat.

Door gebruik te maken van de meest moderne technieken, worden alle auto's op een grondige, veilige en milieuvriendelijke manier gewassen, met een stralend gewassen auto als eindresultaat. De nieuwe vestiging in Helmond voldoet aan de meest uitgebreide milieueisen en biedt vele handige, gratis voordelen en diensten voor de consument.

Aantrekkelijke kortingen
Alle klanten kunnen na iedere wasbeurt direct gebruik maken van de mogelijkheid om op een van de 25 indoor plekken hun auto gratis te stofzuigen en de bandenspanning te controleren. De carwash is uitgeruste met automaten waar de klant de automatten kan laten reinigen. Er zijn doekautomaten met ruitendoeken en cockpitdoeken en een geurautomaat.

Van maandag t/m zaterdag tot 10.00 uur en na 17.00 uur profiteren alle klanten van een aantrekkelijke Happy Hour korting. De prijzen voor de diverse wasprogramma's liggen tijdens Happy Hour euro's lager en zijn dan gelijk aan de Waspas (voordeelpas) prijzen. Met de CarPro Waspas wast de klant zijn/haar auto altijd tegen het meest voordelige tarief, ongeacht het moment van de dag. Met deze pas is de klant dus altijd euro's voordeliger uit, op de drie verschillende locaties. Met deze uitgebreide dienstverlening op het gebied van autoverzorging is deze vestiging van CarPro Carwash na Nuenen en Weert nu ook in Helmond hèt adres voor een slimme, efficiënte indoor carwash beleving. De milieuvriendelijke wasstraat is zeven dagen

per week geopend en CarPro Carwash ligt direct aan de verbindingsweg Helmond Eindhoven. Het carwash centrum, CarPro Carwash, is gevestigd aan de Europaweg 152, te Helmond.

De openingstijden van de wasstraat zijn: maandag t/m zaterdag van 8.00-18.00 uur. Op zon- en feestdagen van 10.00-17.00 uur (met uitzondering van 1e kerstdag).