Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

Heerlijk vertoeven bij Winterbos Fair

Fotograaf: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

Aarle-Rixtel - In het kerstbomenbos van de fam. Schuurmans vond afgelopen zondag 11 december voor de vierde keer de Winterbos Fair plaats. In deze, bijna sprookjesachtige omgeving waren een 30-tal kramen geplaatst, waar een diversiteit van producten werd aangeboden door de verschillende deelnemers.

Mooie handgemaakte kussens en kindersieraden, een lekkere kop soep of een leuk brocante item, het aanbod was gevarieerd. Een bijzondere attractie was dit jaar toch wel de smid, Bas Janssen, die ter plaatse het ijzer smeedde. Hij trok bijzonder veel publiek, zowel jong als oud waren zeer geïnteresseerd. Muzikaal werd de Winterbos Fair dit jaar opgeluisterd door dameskoor "To Enjoy" uit Vlierden, die verschillende kerstliederen ten gehore hebben gebracht en een muziekband "DoeMarWa" uit Bakel die gezellig door het bos trok.

Kinderen vermaken zich
Voor de kinderen was er ook van alles te beleven. Zo was er een ijskoningin die de kinderen korte verhaaltjes voor las en twee ijselfjes die her en der door het bos heen fladderden. Het haardvuur onder het afdak brandde gezellig en met een lekker glaasje glühwein was het dit jaar weer heerlijk vertoeven in dit schitterende bos. Op naar het eerste lustrum, volgend jaar de vijfde editie van de Winterbos Fair!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding