Afbeelding
Foto:

Uitreiking 55e Ganzegatter: de gouden jubileumeditie

Aarle-Rixtel - De commissie van de Ganzegatter heeft weer een hoop bloed, zweet en tranen achter de rug. Maar het resultaat mag er dan ook zijn, de nieuwe editie van de Ganzegatter is weer een plaatje geworden!

Traditiegetrouw wordt de eerste editie van de Ganzegatter aangeboden aan de Hoogheden van Ganzegat, dit jaar valt dit dus ten eer aan Prins Hans d'n 3e, Jeugdprins Cédric, Jeugdprins Noor, Kleinvorst Rayven en Hofdame Anne.

Omdat ze dit jaar een heuse jubileumeditie hebben van de Ganzegatter, namelijk de 55e, is ervoor gekozen deze uitreiking voor al het publiek toegankelijk te maken. Om deze reden is iedereen daarom van harte uitgenodigd bij de uitreiking van de Ganzegatter, welke plaatsvindt op vrijdag 13 januari vanaf 20.00 uur bij de Klokkengieterij (Atelier Vonk), Klokkengietersstraat 1 te Aarle-Rixtel. De overhandiging van de eerste Ganzegatter staat gepland om 21.00 uur, dus kom op tijd.

Er zijn voldoende Ganzegatters beschikbaar om alvast te bekijken op deze avond. Uiteraard ontvangt iedereen in Ganzegat de gouden jubileumeditie thuis op de mat in de week volgend op de uitreiking.