Afbeelding
Foto:

Totaal Installatiebedrijf v.d. Ven-Hollanders

Van de Ven-Hollanders uit Beek en donk is een Totaal Installatiebedrijf. Dat wil zeggen dat ze alles verzorgen op het gebied van badkamers, verwarming, loodgieterswerk, elektra, oplossingen in duurzame energie, mechanische ventilatie, warmtepompen en zelfs centrale stofzuigsystemen. Maar buiten installatiewerkzaamheden kunt u ze ook inschakelen voor het onderhoud en eventuele renovatie van cv-ketels, geisers, airconditioning, mechanische ventilatie, zonnepanelen, zonneboilers, en nog veel meer. Tevens kunt er terecht voor de aanschaf van sanitairbenodigdheden, accessoires en installatiematerialen.

Comfort Installateur UNETO-VNI
Van de Ven-Hollanders is opgenomen in het register 'Comfort Installateurs' bij UNETO-VNI, de brancheorganisatie van installateurs. Een ComfortInstallateur heeft de juiste papieren om u van gedegen advies te voorzien. Door het lidmaatschap van UNETO-VNI en het voortdurend opleiden van medewerkers kan v.d. Ven-Hollanders u vakkundig op weg helpen naar een hoger comfortniveau in uw woning, nú en voorbereid op de toekomst!

Besparen is Easy dankzij de GRATIS Easy thermostaat t.w.v. € 257
Met de komst van de winter gaan we logischerwijs weer meer energie verbruiken om het lekker warm te houden in huis. Alles wat u daarbij op uw stookkosten kunt besparen is niet alleen gunstig voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Bij v.d. Ven-Hollanders krijgt u tijdelijk extra veel voordeel bij de aanschaf van een Nefit HR-ketel. Met een duurzame Nefit HR-ketel bespaart u niet alleen energie, want tijdelijk krijgt u er van ons een Nefit Easy Smart-Thermostaat bij ter waarde van € 257. Zo easy kan het zijn. De 'Besparen is Easy' actie is geldig tot 31 maart 2017, vraag naar de voorwaarden.

De beste indruk krijgt u in de showroom
In de steeds wisselende showroom treft u maarliefst dertig verschillende voorbeeldoptstellingen, in diverse stijlen. Van modern en trendy tot klassiek en romantisch, van low-budget tot top-segment uitvoeringen. Wat echter altijd voorop staat is de aandacht

voor afwerking en kwaliteit. Informeer naar de mogelijkheden voor uw situatie.

Totaal Installatiebedrijf v.d. Ven-Hollanders
Kapelstraat 19
5741 CB Beek en Donk
T 0492 - 464 343
W www.ven-hollanders.nl
E info@ven-hollanders.nl