Opperste concentratie op het podium
Opperste concentratie op het podium Foto:

KBO Aarle-Rixtel zingt het nieuwe jaar aan

Aarle-Rixtel - De KBO trad afgelopen zaterdag voor de negende keer op. Het nieuwjaarsoptreden had als thema 'Herinnert u zich deze nog?' Ondanks het gladde weer vonden ruim 120 mensen hun weg naar De Dreef in Aarle-Rixtel.

Degenen die het barre weer getrotseerd hadden, werden ruimschoots beloond. Het nieuwe jaar werd ingezet met een heel scala aan bekende liedjes, geplaybackt door leden van de KBO.

Na het openingswoord door Ton Schepers, voorzitter van de KBO Aarle-Rixte kon Annie Jacobs het spits afbijten met het lied 'Aarle-Rixtel'. De sfeer zat er direct in. Met Toon Vogels als Eddy Wally, het lied Op de step van Wim Sonneveld en Marijke Leenders, die in de huid kroop van André van Duin kon de dag eigenlijk niet meer stuk. Ook niet toen Dinette van Rosmalen Con te partiro van Andrea Bocelli moest playbacken in plaats van Time to say goodbye. Maar toen het goede liedje gevonden was, kon de ster van de middag weer verder.

De middag werd afgesloten met het alom gekende Aarlese liedje 'Pumpke'. De sterren op het podium hadden veel plezier met het optreden en de toehoorders in de zaal vonden het een zeer geslaagde dag.