Manuela de Leeuw met Galaxy AB
Manuela de Leeuw met Galaxy AB Foto:

1e Plaats Manuela de Leeuw met 'Galaxy AB'

Lieshout - De eerste dressuurwedstrijd van 2017 werd vrijdagavond 6 januari verreden bij Manege D'n Perdenbak. De buitenbak was bevroren, dus er werd binnen in kleine groepjes losgereden en daarna werden de proeven gereden.

Er waren 19 ruiters uit de regio naar Lieshout gekomen en er was een fijne sfeer tijdens het losrijden en de proeven. In de kantine was het lekker warm en kon iedereen weer een beetje bijkomen van de kou. Er waren deze keer weer extra prijzen van Jos Martens uit Mariahout en Annie's Tasjes uit Beek en Donk, waarvoor hartelijke dank.

De uitslag was als volgt voor de Laarbeekse deelnemers.

Klasse B, 1ste proef, hier startte Jessica vd Laar met Neeltje en zij werden 4de met 180 punten bij de 1ste proef en 3de met 185 punten bij de 2de proef.

Klasse L1 en L2, Manuela de Leeuw en Galaxy AB lieten een nette 1ste proef zien en werden 1ste met 183 punten, bij de 2de proef werden ze 4de met 178 punten. Tessa van Schaik en Faith AB werden 4de met 171,5 punten en 2de bij de 2de proef met 188 punten.

In de Klasse M1 en M2 startte Claudia Raijmakers met Geeske en zij werden 1ste met 175,5 punt, bij de 2de proef werden ze 2de met 176 punten. Ook reden Wendy Gijsbers en Da Vinci en zij werden 3de met 166 punten en wisten de 2de proef te winnen met 176,5 punt.

De volgende wedstrijd is op vrijdag 20 januari voor de pony's. Wil je een keer starten op een van de wedstrijden, of de organisatie helpen als schrijfster of ringmeester, kijk dan op www.stichtingderaam.nl voor de data en stuur hen een berichtje.