Oliebollenconcert Jeugd Harmonie St Caecilia

Lieshout - Na het gezellige nieuwjaarsconcert van de Slagwerkgroep en het Harmonieorkest van Harmonie Sint Caecilia is het nu de beurt aan de jongere garde van de vereniging. In het Oliebollenconcert op zondag 15 januari brengen de vier opleidingsorkesten een spetterend repertoire ten gehore.

In afwisseling met elkaar presenteren de slagwerkers van de Leerling Slagwerk Orkest, de Junior Drum Performance en de blazers van het Leerlingenorkest en het Opleidingsorkest, een boeiend muzikaal programma. Ook bij dit concert ontbreken de vrolijke marsen, de Afrikaanse ritmes en de vette filmmuziek niet.

Daarnaast leidt de presentator u met sprankelende toelichtingen door het programma zodat u weet wanneer u mee kunt swingen en zingen. Aan het einde van het concert wordt iedereen voorzien van een oliebol en toost men met zijn allen op een zeer voorspoedig en muzikaal 2017.

Het Oliebollenconcert start om 11.00 uur in de grote zaal van Het Dorpshuis in Lieshout. Tot ziens bij het concert aanstaande zondag, waarbij de toegang natuurlijk gratis is.