Afbeelding
Foto:

Geslaagde foto-expositie Fotoclub Objectief

Beek en Donk - 3 dagen, 94 foto's, 196 bezoekers en 1 winnares. Voor de achtste keer heeft Fotoclub Objectief op tweede kerstdag en daarna geƫxposeerd in het Oude Raadhuis in Beek en Donk. En met succes, zoals blijkt uit de cijfers. En uit de lovende commentaren.

De kwaliteit van de getoonde foto's, van de diashow en van de rode draad, gaat nog steeds vooruit. De rode draad? Ja, de rode draad, drie series van elk tien foto's waarbij de leden op basis van de foto van hun voorganger in de reeks een foto maken die daar naar eigen inzicht een vervolg op is. Met verrassende resultaten!

Zoals gebruikelijk bij het Oude Raadhuis was er ook nu weer een loterij, waarbij de winnaar de foto kon winnen die hij of zij het mooiste vond. Ditmaal was een blij verraste mevrouw Rievers uit Helmond, zelf een enthousiast fotografe, de gelukkige. Zij kreeg een foto van Marjon Bouw overhandigd. Marjon is nog maar kort lid van de vereniging en zij noemt zichzelf een beginnend fotografe, maar haar werk mag er wezen. Dat past goed bij de fotoclub, jong en oud, beginnend of ervaren, iedereen is welkom.

Voor wie geĆÆnteresseerd is: in het voorjaar start er weer een cursus in de grondbeginselen van fotografie. Meer informatie hierover vindt u binnenkort op de website van Objectief: www.fcobjectief.nl.