Flamingo's 1 verliest van koploper

Mariahout - Flamingo's 1, gesponsord door Auto Corsten, streed zondag 15 januari in Overloon tegen koploper SVOC'01. Senioren 1 bezet zelf de laatste positie in de Overgangsklasse B met slechts twee punten, dus het zou geen gemakkelijke opgave worden om in Overloon winstpunten te pakken.

Mariahout begon scherp aan de wedstrijd en opende de score met een afstandsschot. SVOC'01 volgde direct met een doelpunt. De strijd ging daarna twintig minuten lang gelijk op. De laatste 10 minuten voor rust was de thuisploeg echter doeltreffender dan Flamingo's en zetten zij een ruststand van 9-6 op het scorebord. In de tweede helft ontstond het verschil vooral door slordige passes van Flamingo's met onnodig balverlies als gevolg. Het spel was op zich goed, maar de dames hadden te veel tijd nodig om een goede aanval op te zetten en daarin tot score te komen. SVOC'01 wist dit af te straffen en wint de wedstrijd met 17-9. Zondag 22 januari speelt Flamingo's 1 thuis in sporthal de Klumper, om 13.00 uur tegen Klimroos 1 uit Hoogeloon.

Senioren 2, gesponsord door Harold Vereijken gereedschappen en verhuur, boekte een gemakkelijke overwinning en had afgelopen zondag de smaak opnieuw goed te pakken. Op bezoek bij Peelkorf liet de ploeg zich niet van de wijs brengen door de felle start van de tegenpartij. Met gevarieerde aanvallen liep Senioren 2 uit naar een 3-8 ruststand. Na rust werd de strijd wat fysieker en kwam Peelkorf weer wat dichterbij maar Flamingo's bleef het goed uitspelen en de winst kwam niet meer in gevaar, een mooie 7-15 overwinning in the pocket.