Afbeelding
Foto: Ingezonden

Historische beelden week 3

Wie weet wie er op deze foto staan?

Weet jij het antwoord? Laat het weten aan de redactie van MooiLaarbeek. Dit kan per mail via prijsvraag@mooilaarbeek.nl. Wie weet is jouw antwoord hier volgende week te lezen!

Op de foto van vorige week kwamen de volgende reacties binnen:

De foto bij de historische beelden zijn Jan en in de volksmond Tinneke van Veijfeijken. Ze waren woonachtig op de Asdonkseweg in Aarle-Rixtel.

Met vriendelijke groet,
Frans Coppens

De heren op de foto in de rubriek 'Historische beelden' zijn Martien (Tineke) en Jan van Vijfeiken. Zij woonden aan de Asdonkseweg in Aarle-Rixtel.

Groetjes,
Ad Vlamings

In De MooiLaarbeekKrant van 12 januari stond het volgende artikel wat mijn aandacht trok. Wie weet wie deze heren zijn? Deze twee heren komen mij bekend voor. Dit zijn de gebroeders Van Veijfeiken. Links Tinie en rechts jan (ook bijgenaamd 'Jan de Koe') uit Aarle-Rixtel. Deze foto is genomen op het terras voor bij het café van Jan Donkers (Café Dikke Miet) te Aarle-Rixtel.

Groeten,
Jan Opheij uit Lieshout

De foto in De MooiLaarbeekKrant 2 van 2017 is van Tineke en Jan van Vijfeiken. Die woonden aan de Asdonkseweg. Het waren twee vrijgezellen en ze lustten graag een borreltje.

Groeten,
A. Huijbers

Afbeelding