Afbeelding
Foto: Ingezonden

Toneelvereniging 'De Vriendenkring' gaat in hogere sferen

Lieshout - Het contrast kan gewoon niet groter zijn want vorig jaar zat de toneelgroep uit Lieshout nog in bordeel 'De Rode Molen' met de voorstelling: 'Boerenbont en rode lampjes'. Dit bordeel was een groot succes want in drie weken tijd, met 9 uitvoeringen kwam het bezoekers aantal uit op 1750 bezoekers. Er werd van schande gesproken. De bezoekers lieten er weinig of niks over los. En als er wat over gezegd werd dan was het dat er heel veel gelachen werd die avonden.

Dit jaar geeft de toneeluitvoering van 'De Vriendenkring' een kijkje in de wereld van de kerk met alle problemen die er heden ten dagen zijn in het huis van God. Dit doen zij onder de titel: 'Het laat de pastoor koud'.

Natuurlijk is het weer een uitvoering waar de nodige lachmomenten in voor komen. Het verhaal vertelt over een kerk in Lieshout die in financiƫle nood verkeert. Het publiek is getuige van hoe de parochie dat met de pastoor oplost, natuurlijk op een hilarische manier.

Voor de bezoekers die nog met schuldgevoelens zitten omdat ze vorig jaar naar het bordeel zijn geweest, is dit een mooi moment om weer helemaal in het reine te komen er kan namelijk gebiecht worden. Op deze manier kan je weer helemaal zonder zonden door het leven. De kerk gaat open op 25 maart en sluit haar deuren weer op 8 april.

Voorverkoop start op maandag 6 maart bij Top 1 Toys, van Berlo in de Dorpsstraat te Lieshout. Voor meer informatie en voor de speeldata zie www.devriendenkringlieshout.nl.

De Vriendenkring hoopt op 9 keer een bomvolle kerk. Graag tot ziens bij de uitvoeringen van toneelvereniging 'De Vriendenkring'.