Spinningmarathon voor de Roparun

Laarbeek - Onder het motto 'fiets je fit voor het goede doel' houdt Runningteam Laarbeek in samenwerking met Lifestyle center Laarbeek de 'Roparun Friday Spinningmarathon' op vrijdag 10 februari van 19.00 tot 21.30 uur.

De spinningmarathon is verdeeld in 3 workouts van 50 minuten. Je kunt per work-out deelnemen, maar je mag ook alle 3 work-outs doen. Per work-out wordt een donatie gevraagd van € 5,00 voor de Roparun. Aanmelden kan via email info@lifestylecenterlaarbeek.nl of telefonisch 0492-462521. Er zijn per work-out slechts 30 plaatsen beschikbaar. Lifestylecenter Laarbeek is gelegen aan de Parklaan 6 in Beek en Donk.

Met deze en nog meer acties hoopt Runningteam Laarbeek veel geld bij elkaar te brengen voor palliatieve zorg voor kankerpatiënten. Op 19 februari staat een trail-run op het programma en staan ze op de vlooienmarkt in Aarle-Rixtel. Eerdere acties zoals het wafels bakken bij tuincentrum De Biezen bracht €1.300,00 op. De buikdansworkshop van 17 januari was een groot succes. Café van Lieshout stelde hun zaal belangeloos beschikbaar en Petra Mestrom van Mara's Dansstudio verzorgde een zeer gezellige workshop met als resultaat het mooie bedrag van €425,00. Runningteam Laarbeek doneert al deze bedragen aan stichting Roparun, voor het doel van de Roparun 'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven'. Onlangs heeft inloophuis De Cirkel in Helmond nog € 75.000,00 ontvangen van stichting Roparun.