Afbeelding
Foto: ingezonden

Vrouwen van Nu Boerdonk is er weer klaar voor

Boerdonk - Vrouwen van Nu Boerdonk hield donderdag 19 januari haar jaarvergadering, dit als start van een nieuw verenigingsjaar. Zoals gebruikelijk werd er eerst teruggekeken naar 2016 met een verslag van alle activiteiten en een financieel verslag. Conclusie was dat het op beide gebieden een heel mooi jaar is geweest en we met veel vertrouwen 2017 in kunnen. Het ledenaantal wat ondertussen op 127 dames staat bevestigt dat ook.

Tijdens de vergadering werd er afscheid genomen van bestuurslid Jet van de Vossenberg. Ruim 4 jaar, waarvan de laatste 2 jaar als penningmeester, heeft zij zich op geweldige wijze ingezet voor Vrouwen van Nu Boerdonk. Zij ontving hiervoor een mooi cadeau en bloemen als dank. Na voordracht van het bestuur, werd Ria van den Boomen overtuigend gekozen als nieuw bestuurslid. Wij wensen Ria veel succes en plezier met haar nieuwe taak. De leden van de Zumba-groep, onder leiding van Erica Nies lieten alle aanwezigen genieten van een swingende dans waar het enthousiasme vanaf straalde.

Vooruitkijken naar 2017
Na de pauze was het tijd om vooruit te kijken naar het programma van 2017. Het is weer een gevarieerd aanbod van activiteiten met interessante lezingen, creatieve en actieve workshops en uitstapjes. 2017 is ook het jaar dat onze vereniging 80 jaar bestaat en dit gaan we op 8 juni vieren met een feestelijk avond. We gaan weer voor een mooi verenigingsjaar waar we veel van onze leden hopen te ontmoeten.

Heeft u ook interesse om lid te worden van Vrouwen van Nu Boerdonk? Neemt u dan gerust contact op met Rosina Oppers, telefoonnummer (0413)211677 of via email: vrouwenvannu.boerdonk@gmail.com.