Teleurstellend weekend voor Bedovo

Beek en Donk - De dames van Bedovo wisten afgelopen weekend slechts twee punten te behalen op VC Sittardia DDS2. Wederom een wedstrijd waarbij Next/Bedovo niet kon laten zien wat het in huis heeft, terwijl dit duren punten zijn om te laten liggen.

Het mag duidelijk zijn dat de wedstrijd van afgelopen zaterdag erg belangrijk was voor de competitie. Next/Bedovo DS1 zal nu dus flink aan de bak moeten om dit jaar positief af te sluiten. Aankomende zaterdag mogen zij het weer proberen tegen de koploper Polaris.

Na een welverdiende winterstop mocht Café Thuis/Bedovo H1 op zaterdag 21 januari de competitie hervatten. Rustig beginnen was er helaas niet bij, want er stond meteen een topper op het programma tegen DKJO uit Mierlo. Café Thuis/Bedovo H1 was vastbesloten om revanche te nemen voor de nederlaag eerder dit seizoen in Mierlo. De wedstrijd begon rommelig, misschien mede door een lange winterstop en de mannen van Bedovo speelde zeer slordig en ongeïnspireerd. Teveel persoonlijke fouten drukten op de wedstrijd. Café Thuis/Bedovo H1 stond meer tegen zichzelf te volleyballen dan tegen de tegenstander. DKJO maakte hier dankbaar gebruik van. Na een teleurstellend resultaat dit weekend kunnen de mannen van Cafe Thuis/Bedovo H1 volgende week laten zien wat ze waard zijn en proberen om tegen TFC de eerste punten van 2017 binnen te halen.

Kijk voor alle uitslagen op pagina 30 van DeMooiLaarbeekKrant.