Henri van Lierop (l) werd benoemd tot 'Vrijwilliger van het Jaar' bij Sparta'25
Henri van Lierop (l) werd benoemd tot 'Vrijwilliger van het Jaar' bij Sparta'25 Foto:

Henri van Lierop 'Vrijwilliger van het Jaar' bij Sparta'25

Beek en Donk - Sparta heeft zaterdag 21 januari de jaarlijkse sponsor- en vrijwilligersavond gehouden. Een feest waarmee Sparta'25 de sponsoren en de vrijwilligers ook wil bedanken voor hun betrokkenheid en inzet. Het was een druk bezochte avond met goede muziek en heerlijke vette hap.

Alle vrijwilligers worden natuurlijk ongelofelijk gewaardeerd voor hun inzet. Maar elk jaar wordt de Vrijwilliger van het Jaar gekozen. Dit jaar is Henri van Lierop uitgeroepen tot vrijwilliger van jaar. Henri zet zich al jaren ontzettend in voor de jeugd van Sparta'25. Hij is begonnen als leider/trainer bij zijn eigen kinderen. Heeft in diverse commissies zijn bijdrage geleverd. Nu is hij vooral actief als één van de jeugdcoördinatoren. Maar vooral zijn open aanspreekbaarheid, zijn luisterend oor en zijn oplossingsgerichtheid worden zeer gewaardeerd. Sparta'25 hoopt nog lang op hem te kunnen steunen. Henri, van harte met deze titel!

Natuurlijk gaf Henri aan dat vele vrijwilligers een dergelijke titel verdienen. En ja, dat is ook zo. Henri wist ook direct al waar de bij de titel horende check van €100,00 naar toe moet, namelijk trainers/leiders mappen. Dat gaat vast goed komen.

Sparta'25 is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers want op alle fronten zijn mensen nodig en/of maken extra handen het werk lichter. Dus je bent welkom om jouw bijdrage te leveren.