Afbeelding
Foto: ingezonden

Boerdonkse toneeldagen staan weer voor de deur.

Boerdonk – De eerste van zes voorstellingen van toneelvereniging Gèr Gespeuld uit Boerdonk vindt plaats op vrijdag 27 januari. Dit jaar spelen ze de klucht trammelant in Trampas, geschreven door Lysette Leenders.

Freek van den Burgh is een advocaat en moet noodgedwongen onderduiken voor een wraakzuchtige gevangene die ontsnapt is. Om die reden gaan Lucy en Freek onder een andere naam logeren in Hotel Trampas. Freek heeft daar ook stiekem een blinddate met zijn chatvriendin. Zijn vrouw mag dit niet weten, maar zij heeft op haar beurt een blinddate met een jonge vent in hetzelfde hotel. Dan komt onverwacht de dochter ook naar het hotel evenals een excentrieke schrijfster en een mysterieus figuur. De hoteleigenaar probeert er zijn slaatje uit te slaan, maar heeft zijn handen ook vol aan zijn ober en de bemoeizieke taxichauffeur. Kortom genoeg ingrediënten om er eens goed voor te gaan zitten en te genieten van alle verwarrende en komische situaties die zich zullen voordoen.

Na afloop van de klucht kunt u nog gezellig napraten en is er een Miet and Griet met de spelers en speelsters van Gèr Gespeuld. In het gastvrije hotel hopen zij nog op een gezellige after-party.

Alle avonden zijn uitverkocht en de wachtlijst is lang. Als u wel een kaartje heeft maar niet kunt, bel dan even met Arna Vogels op 0499-366516. Dan kan er iemand anders blij mee gemaakt worden.

Trammelant in Trampas wordt gespeeld op 27, 28 en 29 januari en 1, 3 en 4 maart in Gemeenschapshuis Den Hazenpot. Aanvang is 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur.