Afbeelding
Foto:

'Vet' feest voor middelbare scholieren

Carnabeats wordt groter

Beek en Donk – Hét carnavalsfeest voor middelbare scholieren is ongetwijfeld Carnabeats. Het is al jaren een druk bezocht superfeest en wordt dit jaar nog groter. Het 'festival' gaat dit jaar voor het eerst van 1 naar liefst 3 area's. Hiermee is er voor ieder wat wils.

Diverse soorten muziek, een heuse food area, karaoke, en meer licht en geluid zorgen voor de juiste ingrediënten om er een mooi feest van te maken. De aankleding wordt zomers, wat voor een lekkere sfeer zorgt die iedereen eigenlijk het gehele jaar wel wil hebben. Diverse dj's draaien de laatste hits, de beste après-ski nummers en muziek vanuit allerlei stijlen.

Terwijl de voorbereidingen nog in volle gang zijn, gaat de kaartverkoop gestaag door. Diegene die Carnabeats zeker niet willen missen, hebben ondertussen al een kaartje bemachtigd. Voor alle anderen is er echter ook nog hoop, want er zijn nog steeds kaarten te verkrijgen. Kijk daarvoor op www.teugelders.nl (klik in het menu op 'Carnabeats tickets'). Voor de entree hoef je het niet te laten, want die bedraagt slechts €6,00. De eerste €2,00 heb je daarmee al verdiend, want aan de zaal kosten ze €8,00 (als er dan nog kaartjes zijn natuurlijk).