Afbeelding
Foto:

Voorbereiding Boerenbruiloft in volle gang

Boerdonk - Het is al weer een tijd geleden dat het aanstaande boerenpaar Jos Kanters en Yvonne van Houtum bekendmaakten te willen gaan trouwen op carnavalsdinsdag 28 februari in Den Hazenpot te Boerdonk. Ze hopen dat het een geweldige bruiloft wordt.

De kaartjes voor de koffietafel hebben ze al geregeld voor de gehele familie en kennissenkring. Ook hebben ze een aantal foto's gemaakt, waaruit ze een selectie gemaakt hebben voor de officiële uitnodiging voor de Boerenbruiloft. Deze gaat binnenkort in Boerdonk en bij vrienden en bekenden in de bus vallen. Ook is er een mooi filmpje in elkaar gezet voor het item 'Kwik het paar' tijdens het feest.

Om verzekerd te zijn van een plaatsje aan de koffietafel op carnavalsdinsdag 28 februari om 12.00 uur, kunt u een kaartje kopen in gemeenschapshuis Den Hazenpot in Boerdonk. Kaartjes voor volwassenen kosten €10,00 en kaartjes voor kinderen t/m groep 8 kosten €4,00 per stuk. Doe dit snel want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kunt u niet bij de koffietafel aanwezig zijn, dan bent u van harte welkom na de koffietafel (vanaf 13.00 uur) voor het officiële gedeelte, receptie en aansluitend het bruiloftsfeest van het paar. De boerenbruiloftcommissie en het paar met hun getuigen zijn al druk bezig met de invulling van het programma op die dag. Binnenkort wordt hierover meer bekend. Tot ziens op carnavalsdinsdag 28 februari.