Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Vertel eens. Met wie ligt de redacteur in bed? "Met Ria Tijssen. Ik ben 51 jaar, geboren in Lieshout en getogen in Beek en Donk. Daarnaast getrouwd en moeder van een dochter en zoon die op zichzelf wonen."

redacteur: Joey van der Leemputten
fotograaf: Joost Duppen

Wat doe je in het dagelijkse leven?
"Ik ben een bezige, creatieve bij. In het dagelijks leven ben ik house manager (klinkt interessanter dan huisvrouw) en ik ben in de gelukkige hoedanigheid dat ik vrijwilliger mag zijn."

Wat is de afgelopen jaren precies je bijdrage geweest voor DeMooiLaarbeekKrant en het carnaval in Ganzendonck?
"De afgelopen jaren heb ik Ronnie bijgestaan, hij was 11 jaar de adjudant van de prins. Daarnaast haalde ik advertenties op voor het carnavalsblad en maak nog elk jaar een nieuwe cape voor de nieuwe prins. Daarnaast zit ik sinds 4 jaar ook vrijwillig op de redactie van DeMooiLaarbeekKrant en sinds oktober vorig jaar ook bij DeMooiGeldropMierloKrant. Hier redigeer ik de berichten en kijk de kranten mee na voordat ze naar de drukker gaan."

Onlangs ontving jij hartstikke verdiend een Laarbeeks Compliment… Wat vind je zo leuk aan al het vrijwilligerswerk?
"Wat is er niet leuk aan? Ik ben onder de mensen, werk met mensen en door me in te zetten en dingen te doen waar andere mensen dan weer plezier aan beleven, geeft je weer een goed gevoel. Het is fijn om samen met anderen iets te doen voor de gemeenschap."

Wat zijn je toekomstplannen?
"Op de allereerste plaats natuurlijk gezond blijven, maar dat heb je zelf niet in de hand. Daarnaast doorgaan met de dingen die ik doe. En genieten van het leven want het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen! Verder zie ik wel of er nog iets op mijn pad komt, want als vrijwilliger weten ze je meestal wel te vinden. Komt er iets op mijn pad wat ik leuk vind en zou kunnen combineren, dan doe ik dat!"

Een gratis tip: Je kan altijd nog friettent 'CafetaRia' beginnen?
"Nou, nee. Laat mij me maar lekker met vrijwilligerswerk bezighouden. Daar voel ik me goed bij en daarbij is het voor de gemeenschap gewenst dat er voldoende vrijwilligers zijn!"

Met wie zou je graag nog een keer in bed willen liggen?
"Eigenlijk met niemand anders dan mijn eigen mannetje, haha!"