Café Thuis/Bedovo heren 1 pakt wederom winst

Beek en Donk - De eerste set begon Café Thuis/Bedovo HS1 voortvarend, al snel werd er een comfortabele voorsprong genomen van zes punten. Helaas door scherpte/focus en mede door een goede servicebeurt van de tegenstander, wat overigens zijn sterkste en enige kwaliteit was, liep de pass van de oudste speler van heren 1 niet goed, zeg maar het niveautje recreant met oogsterkte minus tien.

Maar zoals wel vaker werd er toch op het laatste moment degelijk spel vertoond en werd de set binnen geharkt met de cijfers 25-20. Op naar de tweede set. Waar normaliter de machine van het vaandelteam op stoom is gekomen en als een malle doordendert, stokte de machine enkele malen. Er werd niet als een team gebald, maar als zes individuen. De tegenstander rook bloed en pakte verrassend genoeg deze set met 25-22. De derde set werd er weer gewerkt, men wilde elkander corrigeren en de tegenstander had hier geen enkel weerwoord op. Alleen de scheidsrechter gaf weerstand aan het goede spel door op zijn tijd als zevende man slash thuisfluiter te fungeren. Maar ook dit mocht niet baten, er werd goed gespeeld en deze set ging dan ook naar Bedovo met overduidelijke cijfers 25-17. De vierde set was er eentje met de nodige tijdsdruk, door toeteraar Joost. Om dit doel te bereiken timmerde hij hoogstpersoonlijk een mikaze afdruk op het gezicht van de tegenstander. Ook set 4 werd makkelijk binnengehaald.

Next/Bedovo DS1
Voor een volle tribune, met flink wat supporters afgereisd ook voor de dames uit Beek en Donk, ging de wedstrijd van Next/Bedovo DS1 van start. De eerste drie sets waren niet echt om over naar huis te schrijven dus laten we er ook niet al teveel woorden aan vuil maken. Next/Bedovo DS 1 slaagde er niet in om bij te blijven met Were-Di. Matig spel van alle spelers op alle gebieden resulteerden in een verlies van de eerste drie sets. Set 4 moest verschil gaan maken zodat de dames niet af dropen naar Beek en Donk zonder ook maar een puntje op zak. Weg van alle zenuwen en de druk kon set 4 met meer overtuiging gespeeld worden. Hoewel Were-Di met haar hoofd al in de kantine leek te zitten liet Next/Bedovo DS1 ook nog even een vlaag van acceptabel spel zien voor het meegereisde publiek, met een speciale vermelding van de kopbal van Lente. Onvoldoende, maar zo toch nog 1 setje mee terug naar Beek en Donk genomen.

Kijk voor alle uitslagen op pagina 34 van DeMooiLaarbeekKrant.