Afbeelding
Foto:

Spinningmarathon brengt €500,- op voor Roparun

Laarbeek - Een onverwacht groot aantal fietsers hebben vrijdag 10 februari deelgenomen aan de spinningmarathon voor de Roparun. Er moesten zelfs nog fietsen bijgeplaatst worden om ieder een plekje te geven.

Natuurlijk runners op de fiets, maar ook heel veel mensen die de moeite genomen hebben om voor dit goede doel even aan te sluiten. Daaronder ook verschillende mensen van het Alpe d'HuZes team van Dirk van Gerwen die mee fietsten om Runningteam Laarbeek te steunen. Sommige deden een sessie van 50 minuten, andere bleven gewoon 2,5 uur op de fiets zitten. Het was een ware happening onder de professionele begeleiding van Lifestyle center Laarbeek.

Zondag 19 februari houdt Runningteam Laarbeek een trail-training die wordt gegeven door Marjan van den Tillaar op de Gulbergen in Nuenen. Aanvang is 11.00 uur. Verzamelen bij Moto Puro, Gulberg 45A in Nuenen. Kosten zijn €5,00 per persoon, inclusief een Herbalife hersteldrankje na afloop. De training duurt ongeveer 1,5 uur.

Op zondag 19 februari staan zij ook met een aantal kramen op de vlooienmarkt in de Dreef te Aarle-Rixtel. Hier proberen zij tweedehands spullen aan de man te brengen voor weinig geld. Alle opbrengsten gaan naar stichting Roparun en daarmee de steun aan palliatieve zorg voor kankerpatiënten.