De nieuwe oven van Bakkerij van Brug
De nieuwe oven van Bakkerij van Brug Foto:

Bakkerij gesloten van maandag 27 februari t/m donderdag 2 maart

Nieuwe oven voor Bakkerij van Brug

Wij zijn zoals gewoonlijk tijdens de carnavalsmaandag en -dinsdag gesloten, maar dit jaar zijn wij ook woensdag en donderdag (1 en 2 maart) gesloten. Dit omdat wij tijdens de carnaval een nieuwe oven gaan plaatsen.

Omdat de oude oven inmiddels 31 jaar oud is en we al jaren een mooie groei doormaken, kunnen we met een nieuwe oven onze kwaliteit waarborgen, zoals men van ons gewend is. Daarmee kunnen we weer een hele tijd vooruit. Ook deze keer hebben we weer voor een inschietoven gekozen. Het is arbeidsintensiever, maar je krijgt het lekkerste brood, zeker met het assortiment van tegenwoordig. Denk hierbij aan spelt, desem en Duitse broodsoorten. Die zijn het beste en smakelijkst als ze op de vloer gebakken worden.

Wij hopen dat u begrip heeft voor deze sluiting, uiteraard kunnen wij mensen en bedrijven vooruithelpen om brood of broodjes in voren te maken om in te vriezen. Carnavalszaterdag wordt de oude oven en narijkast gesloopt en daarna beginnen ze meteen met de opbouw, die vervolgens de woensdag na carnaval klaar moet zijn. Donderdag wordt begonnen met het opstoken van de oven en volgens planning kan er op vrijdag 3 maart weer volop worden gebakken.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bakkerij van Brug
Dorpsstraat 19
5735EA Aarle-Rixtel

Tel. 0492-385957
www.bakkerijvanbrug.nl