Vlnr: Frans Verschuren, Toos van der Linden, Jo van der Heijden 		en Olga van Bree. Anneke Maas was verhinderd
Vlnr: Frans Verschuren, Toos van der Linden, Jo van der Heijden en Olga van Bree. Anneke Maas was verhinderd Foto:

Jubilarissen bij Beek en Donkse Zonnebloem

Beek en Donk - De jaarvergadering voor het bestuur en de medewerkers van de Zonnebloem Beek en Donk vond plaats op donderdag 23 februari in Herberg 't Huukske.

Na de opening en het voorlezen van het jaarverslag, en de penningmeester verslag had gegeven van de exploitatierekening over het jaar 2016, werden er 2 dames gehuldigd voor hun jarenlange inzet bij de Zonnebloem.

Allereerst Jo van de Heijden, die 25 jaar in actie is geweest voor de Zonnebloem, waarvan 12 jaar als bestuurslid. Jo kreeg namens de Zonnebloem een gouden speld, een oorkonde, een waarderingsbeeldje en nog een mooie bos bloemen.

Ook Anneke Maas heeft zich vele jaren ingezet voor de Zonnebloem. Anneke bezoekt nog regelmatig verschillende gasten. Ook zij krijgt een zilveren speld, een oorkonde en een bos bloemen. Anneke was helaas verhinderd en deze blijken van waardering zullen een dezer dagen aan haar worden uitgereikt.

Twee bestuursleden waren aftredend en niet herkiesbaar. Olga van Bree nam afscheid als bestuurslid bezoekwerk. Olga heeft 12 jaar bezoekwerk geregeld en menig gast aan een vrijwilliger gekoppeld. Daarom werd Olga bedankt voor haar grote inzet. De zonnebloem had voor haar een mooi waarderingsbeeldje en een bos bloemen.

Toos van de Linden nam ook afscheid als bestuurslid, zij heeft 12 jaar lang het secretariaat verzorgd. Ook Toos werd, namens de Zonnebloem, bedankt voor het vele werk dat ze voor de vereniging heeft gedaan. Zij kreeg ook een waarderingsbeeldje en een bos bloemen.

Toos en Olga blijven wel als vrijwilliger bij de zonnebloem actief.

De vicevoorzitter, Frans Verschuren, dankte alle 4 de dames voor hun grote inzet en betrokkenheid bij het werk van de Zonnebloem Beek en Donk.