Thomas Beniers wordt gefeliciteerd
Thomas Beniers wordt gefeliciteerd Foto:

Gezellige carnavalsavond ASV'33

Aarle-Rixtel - Zoals inmiddels traditie is, hield ASV '33 op de vrijdagavond voorafgaand aan de carnaval haar carnavalsfeest. Veel mensen kwamen naar sportpark 'De Hut' en daar deden ze goed aan, want het aanwezige publiek werd getrakteerd op hele mooie en gezellige avond.

In het begin van de avond werd afscheid genomen van Prins Tim (van Zundert) en vervolgens werd de nieuwe Prins van ASV '33 bekendgemaakt. Na het opnoemen van elf aanwijzingen werden acht 'kandidaten' op het podium geroepen. Zoals elk jaar stond Hans Beekmans hier weer bij. En ook dit jaar had Hans blijkbaar niet zijn jawoord gegeven. Het was namelijk wederom een ASV-prins van de jongere garde die de scepter mocht gaan zwaaien over het ASV '33 rijk: Thomas Beniers.

Al snel diende zich het eerste optreden van de avond aan. Niemand minder dan Rob Scheepers beklom het podium als 'De Agent'. Hij wist het publiek goed aan het lachen te maken en dat gedurende zijn hele optreden. Dat zijn grappen ook ten koste gingen van enkele aanwezigen was voor niemand een probleem.

Hierna was het de beurt weer aan prins Thomas, die nog uitgebreid werd gefeliciteerd door alle aanwezigen. Vervolgens betrad Andy Marcelissen, de 2e topkletser van de avond, het podium. Ook hij wist het publiek kostelijk te vermaken met zijn klets als 'De Blinde'. Samen met zijn blindengeleidehond kwamen er veel hilarische momenten voorbij. Met wat pijn in de kaken van het lachen genoot iedereen van deze perfecte avond.

Tenslotte was er nog de prijs van de mooist verklede ASV-er. Velen hadden zich mooi uitgedost om aanspraak te kunnen maken op die lekkere puntzak met spekjes. Thijs van Uden werd uiteindelijk de winnaar. Een meter bier was er voor Maria Bekkers, die had geraden wie de nieuwe prins van ASV'33 zou worden.

Hierna werd er nog lang gefeest dankzij de goede muziek van DJ Hans Eekels. Al met al een zeer geslaagde carnavalsavond.