Afbeelding
Foto:

'De Bromvliegers' viert 15-jarig bestaan

Laarbeek/Zijtaart - Vereniging De Bromvliegers, met een aantal Laarbeekse (bestuurs)leden viert in 2017 haar 15-jarige bestaan met een jubileumseizoen.

Als aftrap zal er een Bromfietsshow met thematentoonstelling worden gehouden op zondag 12 maart bij clubhuis Café/Zaal Kleijngeld in Zijtaart. Op deze tentoonstelling die als thema 'De Bromvliegers, 15 jaar vliegensvlug in de tijd terug' meekrijgt, is iedereen van harte welkom om de tijd van nozems en vetkuiven gratis opnieuw te ervaren!

In de benedenzaal presenteren diverse leden uit o.a. Aarle-Rixtel en Lieshout hun mooiste bromfiets, van schitterende Eijsink tot echte gebruiks Zündapp. Leden uit Beek en Donk showen hun mooiste D.K.W. en een spijkerstaal uit 1952. De showcommissie heeft geprobeerd een mooie doorsnede te maken van hetgeen normaal in het rijdend museum is te zien.

Ook op de hooizolder zal een thematentoonstelling worden ingericht met allerlei Bromvliegers gerelateerde artikelen die in de loop der jaren zijn uitgegeven en gebruikt. Een speciale wereldrecordpoging hoek waarin ze terugkijken op deze grote evenementen, maar ook overzichten van de ritten, en vele foto's zullen garant staan voor een feest van herkenning. Kom gezellig herinneringen en anekdotes ophalen, sterke verhalen, pechgevallen, toevallige ontmoetingen? Wat is jouw mooiste herinnering aan De Bromvliegers? Kom naar Zijtaart en deel het met de organisatie.

Natuurlijk is er ook een overzicht van de clubbladen te zien, en draait er de gehele dag een film met beelden van de afgelopen 15 jaar.

Kortom, het beloofd een gezellige dag te worden, met mooie brommers, en hopelijk erg mooie verhalen en herinneringen. Ze horen ze heel erg graag, komt u ze samen met hen gezellig ophalen? Café/Zaal Kleijngeld is gelegen aan de Pastoor Clercxstraat 53-55 te Zijtaart. De tentoonstelling is geopend vanaf 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De entree is gratis.