Kamerkoor Cantique
Kamerkoor Cantique Foto:

O'nyx zingt met Cantique

Aarle-Rixtel - Vocal group O'nyx is een kleine groep zangers en zangeressen uit Helmond en omstreken, zij genieten vooral van het samen zingen. Dat willen ze met plezier en beleving overbrengen tijdens hun optredens. Ze zijn een zelfsturende groep die eens in de drie weken geniet van hun inspirerende coach/dirigent Don Henken, die daarbij de puntjes op de 'i' zet.

O'nyx zingt populaire songs van veelal bekende mensen, en er is een grote kans dat u daarvan wat herkent. Denk daarbij aan namen zoals Cindy Lauper, James Morrison, Justin Timberlake of The Jackson Five.

Kamerkoor Cantique is een gemengd koor uit Aarle-Rixtel en omgeving met een repertoire van barok tot romantiek. Dat gaat van Bach tot Brahms en van Dowland tot Fauré. Zij zingen al wat langer maar sinds een half jaar onder leiding van Poul van Rooij.

Samen verzorgen zij op 12 maart een uitvoering in het Kouwenbergs kerkje aan de Kouwenberg 29 in Aarle-Rixtel. Vanaf 15.00 uur kunt u daarvan getuige zijn.

De vocal group en het kamerkoor laten heel verschillende dingen horen die zij ook op heel verschillende wijze brengen, een mooie gelegenheid voor liefhebbers van het één om ook kennis te maken met het ander. U hoort en ziet twee koren voor de prijs van één, die prijs is overigens geheel gratis.

Deze uitvoering is een eerste activiteit in het kader van het 25-jarig jubileum van kamerkoor Cantique. De ruimte in het kerkje is beperkt, zorg dat u op tijd bent.