INDUSTRY service bioscoop Veghel genomineerd voor Beste Uitje 2017

Veghel - INDUSTRY service bioscoop Veghel bestaat nog geen vijf jaar en is nu al genomineerd voor de titel Beste uitje van Nederland 2017 in de categorie bioscopen. In deze landelijke wedstrijd bepaalt het Nederlands publiek welke uitjes worden verkozen tot Beste Uitje van 2017.

Door te stemmen maakt men kans op één van de volgende prijzen: Een 7-daagse reis naar Curaçao voor 2 personen.Een jaar lang gratis tickets voor de beste Uitjes.25 x hotelovernachting voor 2 personen ergens in Nederland.10 X 2 INDUSTRY Bioscoopkaartjes.

Er kan maximaal 1 keer per e–mailadres een stem uitgebracht worden. Stemmen kan tot 31 maart via: http://bit.ly/2mfi1dS

"Uiteraard is dit al een prachtige eerste beloning voor al ons harde werk maar we zitten niet stil: we blijven verbeteren om onze bezoeker steeds beter te kunnen bedienen", aldus Patric Brinkman, exploitant van de genomineerde Bioscoop.

Over INDUSTRY
In de service bioscoop, gelegen aan de Noordkade in Veghel (CHV terrein), kijk je film op een nieuwe manier; historische ambiance en allerbeste film- en geluidstechniek komen samen om je een unieke totaalbeleving te laten ervaren. Vier riante bioscoopzalen bieden plaats aan zo'n 500 filmliefhebbers en zijn voorzien van de allernieuwste snufjes, waaronder 3D beeldtechnologie en Dolby Surround geluid 7.1. In alle zalen bieden we service aan je stoel. Zo kijk je jouw film onder het genot van een lekker hapje en drankje. En bezorgen wij je een ontspannen middag of avond uit tegen betaalbare prijzen!

Ook de ontvangstruimte met loungehoeken en originele, historische industriële elementen uit de voormalige mengvoederfabriek is al een beleving op zich.