Archieffoto van de Buffelrun
Archieffoto van de Buffelrun Foto:

Buffelrun sleept 3 prijzen in de wacht

Boerdonk – Net voor de carnaval vond tijdens een groot galafestijn in Zaltbommel de bekendmaking plaats van de beste ObstacleRuns van 2016. Voor het vierde achtereenvolgende jaar organiseerde Obstakels.com deze Awards. Buffelrun was in 3 categorieën genomineerd en de spanning was dan ook groot.

Na in 2016 de prijs van 2e beste nieuwkomer mee naar huis te hebben genomen wisten ze in elk geval zeker dat ze hier in 2017 niet meer voor in aanmerking zouden kunnen komen. Tijdens de voorrondes bleek dat Buffelrun in 3 van de 10 categorieën was genomineerd. Een nominatie die tot stand kwam door zowel een publieks- als een vakjury.

Met deze 3 nominaties waren ze natuurlijk benieuwd of ze hen tussen die grote professionele runs wel staande konden houden als organisatie met louter en alleen vrijwilligers. En dat konden ze zeker. Supertrots zijn ze op de 2e plaats als beste run onder de €30,00, 2e plaats als run met de beste modder en 3e plaats als beste Kidsrun. Stemmers én vrijwilligers. Super bedankt!

Update kaartverkoop
De kaartverkoop voor de (FamilyColor)Buffelrun 2017 is op 13 februari gestart en gaat buitengewoon hard. Binnen 3 weken hebben ruim 1200 deelnemers een ticket gekocht voor de Buffelrun op zondag en ruim 400 voor de FamilyColorBuffelrun op zaterdag. Voor zondag zijn daarom nog maar 300 tickets beschikbaar en voor zaterdag nog 600. Wil jij nog meedoen aan dit unieke evenement in de regio, wacht dan niet te lang en wees er snel bij. #Buffelrun2017#BeThere!