Winst voor Café Thuis/Bedovo Heren 1

Beek en Donk - Heren 2 van Volleybalvereniging Spirit kwam zaterdag 4 maart naar het mooie Beek en Donk. De nummer 11 van de competitie trof een afgebrand Café Thuis/Bedovo Heren 1 aan.

Aangezien Bart Knapen en Bart Rovers beiden niet konden spelen was er een zeer smalle selectie en geen wissel. Een weinig overtuigende 1e set wist Bedovo toch te winnen. De tweede set was een kopie van de eerste, er moesten zelfs time-outs van Beek en Donkse zijde aangevraagd worden door coach Bart Rovers. Tijdens deze time-outs sprak Bart motiverende woorden, die helaas geen baat hadden bij de hersendoden spelers. Toch ook deze set weer winst. Overtuigend met het daarbij afgedwongen portie geluk wist Spirit set 3 te pakken. Door in set 4 er nog even de schouders onder te zetten kon een 5e set vermeden worden.

In de jacht naar punten om wat hoger in de stand te klimmen, kwam Next/Bedovo DS1 afgelopen zaterdag de Jokers uit Maastricht tegen. De uitgedunde selectie (skiënde Maud, geblesseerde Kyona, Nienke Peters to the rescue) begon wat gelaten aan de wedstrijd. Maar ondanks dat de dames nog niet vol gas gingen, bleef het lang gelijk opgaan. Bedovo speelde bij vlagen prachtig, maar het aantal persoonlijke fouten lag hoog. Fikse achterstanden konden op enkele momenten mooi ingehaald worden, maar uiteindelijk trok Next/Bedovo DS 1 alle 4 de sets aan het kortste eind. Helaas weer geen set mee kunnen pakken.

Kijk voor alle uitslagen op pagina 34 van DeMooiLaarbeekKrant.