Afbeelding
Foto:

Lekker proeven van vers brood!

't Verswarenhuys heeft een nieuwe held in huis gehaald: 100% natuurdesem brood: e-nummer vrij, en puur ambachtelijk! Wij krijgen het deeg van dit geweldige, nieuwe brood in plakken aangeleverd van één van de beste natuurdesem broodmakers van Nederland: DANVO Bakeries uit Riel.

Nadat het deeg (in de varianten wit en granen) in onze winkel op de ideale temperatuur is gekomen, gaan wij deze ovenwondertjes beleggen met heerlijke verse ingrediënten als tomaat, uit, paprika, malse hamblokjes en tal van andere heerlijkheden. In de oven worden door een mix van de juiste temperatuur en een tikkeltje vocht de lekkerste focaccia's gebakken! En van het brioche deeg gaan wij van 't Verswarenhuys de lekkerste chocolade en appel/kaneel broodjes bakken.

En weet u wat nu zo leuk is; wij doen het allemaal zelf in onze winkel. Waar u bij staat! Dat is op en top vers!! A.s. zaterdag gaan wij u deze nieuwe helden laten proeven. En omdat het een kennismaking is gaan we deze heerlijkheden ook nog eens voorzien van een lekker (laag) prijsje!

Tot zaterdag in 't Verswarenhuys want u weet het: voor al het lekkers moet u bij ons zijn!

't Verswarenhuys
Piet van Thielplein 5
Beek en Donk

www.beekendonk.verswarenhuys.nl

Afbeelding