Jeugd3Daagse gaat langs de deuren voor collecte

Aarle-Rixtel - Stichting Jeugd3Daagse Aarle-Rixtel heeft een grote club trouwe sponsoren. Daar zijn ze erg blij mee. Maar dit is helaas niet genoeg. Daarom gaan zij in de week van 27 maart met de collectebus in Aarle-Rixtel langs de deur. Hopelijk heeft u een donatie voor hen en dus voor de Aarlese jeugd. Alvast bedankt!

De maand april staat voor de Jeugd3Daagse Aarle-Rixtel in het teken van inschrijven. Kinderen die op de basisschool zitten, kunnen zich de hele maand april inschrijven voor het leukste jeugdevenement van het jaar! Traditiegetrouw in de laatste week van de zomervakantie en dit jaar van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 augustus.

Digitaal inschrijven
Vanaf dit jaar gaat inschrijven via de digitale weg. Op de website van de Jeugd3Daagse is vanaf 1 april een inschrijfformulier te vinden. Kijk hiervoor op www.jeugd3daagse.nl. Let op: inschrijven kan alléén in de maand april. De inschrijftermijn stopt dus op 1 mei 2017. Vanaf dan is het niet meer mogelijk om in te schrijven. Houd hier dus rekening mee! Ze houden de inschrijftermijn zo strak aan omdat ze al tijdig moeten weten hoeveel vrijwilligers ze in moeten zetten, zodat ze alles op een verantwoorde manier kunnen organiseren.

Online betalen
Ook de betaling gaat dit jaar digitaal. Na het invullen van het inschrijfformulier op de website moet het deelnamebedrag via internetbankieren overgemaakt worden. Deelname kost €12,00 voor kinderen van groep 1 tot en met groep 4 en €14,00 voor kinderen van groep 5 tot en met groep 8.

Inschrijfmomenten
Daarnaast is het dit jaar mogelijk om kinderen tijdens speciale inschrijfmomenten in te schrijven. U kunt dan het gepaste inschrijfgeld contant voldoen. De inschrijfmomenten zijn in De Dreef op: zaterdag 15 april van 9.00 tot 12.00 uur en op dinsdag 18 april van 18.00 tot 20.00 uur

Vrijwilligers gezocht
De Jeugd3Daagse wordt door een team van circa 20 enthousiaste vrijwilligers vorm gegeven. Helaas is dit niet genoeg. Ze zijn daarom op zoek naar vrijwilligers die hen helpen. Dat kan zijn in de vorm van het begeleiden van de groepjes kinderen, het leiden van de spellen of wat dan ook. Alle hulp is meer dan welkom! Draag je de Aarlese jeugd een warm hart toe, geef je dan op als vrijwilliger voor een week met veel leut en plezier! Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via www.jeugd3daagse.nl.